Titanium, het topmerk voor accu's  

Titanium is het zeer scherp geprijsde topmerk voor krachtige en betrouwbare accu's.

Wij leverten twee type Titanium accu's: de Calcium-Calcium en een AGM lijn.

 

Titanium Calcium-Calcium

De Titanium Calcium-Calcium accu die zich kenmerkt door een hogere koudstartstroom en als gevolg van de lagere zelfontlading een lange standtijd heeft. De accu's worden vanaf de fabriek gezuurd geleverd en zijn minimaal 10 maanden direct gebruiksklaar. Dit levert een enorme tijdwinst op bij de verkoop.

minimaal 10 maanden direct gebruiksklaar

 

2 jaar garantie


Titanium AGM

omdat auto's steeds vaker uitgerust worden met allerlei stroomverbruikers zoals GPS, elektrische ramen, elektrische spiegels, DVD, navigatie, etc. heeft Titanium de AGM range in het leven geroepen.AGM staat voor Absorbent Glass Matt, dit wil zeggen dat het zuur wat in deze accu zit is opgenomen in glasvezel matten die om de verdikte lood/-calcium platen gemonteerd zitten. Het voordeel hiervan is dat er geen los zuur zit in de accu waardoor deze ook in de auto gemonteerd kan worden omdat lekken onmogelijk is. Andere voordelen van een AGM accu zijn: 

 

 

-  zeer hoge koudstart waarde

-  accu kan tegen diepontlading (door de extra dikke lood-/calcium platen)

- geen gasvorming buiten de accu bij het laden

- minder interne weerstand dan een gel accu

- 2 jaar garantie 

 
 
Mede om de hier boven genoemde redenen worden de AGM accu's steeds vaker af fabriek in auto's geplaatst en dan vooral in het hogere segment. Denk hierbij aan BMW, Jaguar, Mercedes, Audi